Hoe ik met mijn eigen ervaring en kennis over krullend haar duizenden online krullenbollen hielp met een op maat routine waardoor ze nu houden van hun krullen!

Ohh wat was ik wanhopig. Mijn krullen die altijd droog en pluizig waren. Er zal toch wel een manier zijn om die mooie bos krullen te krijgen? Ik ben mij gaan verdiepen in de wetenschap over krullend haar en zo is mijn passie voor krullen ontstaan. 

inge_uitgeknipt

“Letterlijk met mijn handen in het haar”

In mijn pubertijd is mijn haar ineens enorm gaan krullen. Ik wist niet wat mij overkwam. Er kwam een gedachtenstroom van frustratie, onzekerheid, ik wil dit niet en ik pas niet meer in het beeld van de maatschappij.

Ik had geen idee hoe ik voor mijn krullen moest zorgen, hoopvol gebruikte ik elke keer weer nieuwe producten maar helaas niet met het resultaat waar ik op hoopte. Tot zover aan toe dat ik mijn haar niet accepteerde en het liefst mijn krullen eraf wilde scheren.
Er moest toch een manier zijn om die mooie glanzende krullen te krijgen?
Vanaf dat moment ben ik mij gaan verdiepen in de wetenschap achter krullen. Ik ben heel leergierig en vond het allemaal super interessant. Na veel onderzoek en experimenteren heb ik een stappenplan ontwikkeld die leidt tot succes en zo is mijn passie ontstaan voor krullen. 

Mijn enthousiasme, kennis en ervaring wilde ik wereldwijd overbrengen onder alle krullenbollen om te laten ervaren dat het mogelijk is waar we zo naar verlangen: gezonde, veerkrachtige en glanzende krullen!